1642780951745

Josephinezaal

Maak kennis met de mogelijkheden van de Josephinezaal.

Vergaderingen & Presentaties

De Josephinezaal biedt de ideale plek om in een professionele en open sfeer uw bijeenkomst te houden. Veel privacy, een prachtig uitzicht, midden in de natuur en van alle gemakken voorzien.

Meer informatie
1656675353747

Trouwen

Geniet van de rust en romantiek op een prachtige locatie midden in de natuur en laat je verwonderen door wat eiland de Zaag allemaal te bieden heeft. Van een unieke ceremonie tot een heerlijk diner, een prachtig feest en overnachten in een luxe (bruids-)suite. Het Huis van de Kikker biedt alle ingrediënten voor jouw perfecte bruiloft.

Meer informatie
Rebekka Photography

Dineren in stijl

De Josephinezaal is ook uitermate geschikt voor een diner. Onze chef-kok Lucas Jeffries bereidt de mooiste menu’s voor en in samenspraak met u. Van een luxe 10 gangen diner, tot een walking dinner, alles is mogelijk. Een sitting-down diner kan in de Josephinezaal tot 50 personen. Informeer naar de mogelijkheden en laat je verrassen!

1650883604209

Afscheid & Condoleance

Het Huis van de Kikker biedt een prachtige en serene plek voor een mooi en gedenkwaardig afscheid. Het afscheid kan geheel naar eigen wens worden ingevuld. Er kan tijdens de ceremonie een diaserie getoond worden met lievelingsmuziek op de achtergrond. Na het afscheid is er op het gebied van eten en drinken heel veel meer mogelijk dan de standaard koffie met cake. Naar aanleiding van uw wensen kan een geheel passend afscheid worden samengesteld.

1641457740648

Samenkomen in de buitenlucht

Naast de prachtige Josephinezaal beschikken wij ook over een mooie buitenlocatie. Een grote tent van 12 bij 6 meter zorgt voor een ideale plek om tijdens een mooie dag een evenement buiten te organiseren.

image00026