Hendrik

Ontwaken in het Huis van de Kikker. Een unieke plek op een bijzondere locatie.

Ontdek de suites

Het Huis van de Kikker biedt 4 luxe suites met elk hun eigen unieke eigenschappen. Wij vertellen u graag meer over de overnachtingsmogelijkheden. Het maken van een reservering kan via de knop rechtsonder in het scherm.

Bekijk
1643114372839

Art Deco

Aangezien het Huis van de Kikker in 1926 is gebouwd is de inrichting van Het Huis van de Kikker, en dan met name de suites, geïnspireerd op de Art Deco stijl . Deze klassieke stijl is gecombineerd met alle hedendaagse voorzieningen.

HvdK_24

Natuurgebied de Zaag

Op een steenworp afstand van Rotterdam maar toch omgeven door rust en natuur. Op het terrein van Het Huis van de Kikker is genoeg te zien. Klaar voor een wandeling? Verken dan natuurgebied De Kleine Zaag, boordevol vogels, kleine dieren en prachtige wateren. Er is meer dan 5 km aan wandelpaden voor u om te ontdekken.

1641457740603

Verantwoord genieten

Een overnachting in het Huis van de Kikker is niet compleet zonder een heerlijk ontbijt. Terwijl u de zon ziet opkomen serveren wij in de Josephinezaal of in uw suite een heerlijk ontbijt. Wij laten u kennis maken met de biologisch verantwoorde producten uit de Krimpenerwaard!

IMG_8269