Vacature Restaurant Manager

Als restaurant manager ben je verantwoordelijk voor het aanbieden van een culinaire beleving aan onze gasten. Je signaleert behoeften hun behoeften en zorgt ervoor dat ze optimaal kunnen genieten van hun bezoek aan het restaurant. Als restaurantmanager stuur je het personeel aan, motiveert hen en maakt afspraken over doelen en ambities.

Kun jij een klein en hecht team aansturen in de horeca? En houd je goed overzicht? Dan zijn we op zoek naar jou!

Download de vacature
Restaurant manager de Proefstand

Ons restaurant

Restaurant de Proefstand, gelegen op natuureiland de Zaag te Krimpen aan de Lek, is een nieuw restaurant, gebouwd in de voormalige bedrijfskantine van Bolnes Motorenfabriek en is onderdeel van Zaag55. De gerechten die geserveerd worden zijn geïnspireerd op de Nederlandse keuken, lokale producten en bewegen mee met de seizoenen. Daarnaast serveren we (natuur)wijnen, speciaalbieren en heerlijke aperitieven.

We onderscheiden ons van andere restaurants in de regio met de prachtige ligging, directe contacten met onze leveranciers en onze historie. Ons restaurant telt ruim 70 zitplaatsen.

De Proefstand gaat zich in de komende jaren op de kaart zetten in gastronomisch Rotterdam.

Wie zoeken wij?

Als Restaurant Manager ben je veel op de vloer te vinden, waar je ervoor zorgt dat gasten een geweldige ervaring hebben. Gastvrijheid staat centraal en je stuurt het bedienend personeel aan, zorgt voor een efficiënte tafelindeling en lost eventuele problemen op. Je werkt nauw samen met de keuken en hebt ook taken zoals voorraadbeheer, financiële administratie en het bedenken van nieuwe menu-opties en promoties. Je krijgt de kans om je ideeën te delen in vergaderingen met het managementteam.

Restaurant de Proefstand

Werken op de Zaag

De Zaag is een natuureiland vlakbij Rotterdam, waar veel vogels fluiten, de wind door de bomen ruist en je een prachtige sterrenhemel kunt bewonderen.

Vroeger was het een privégebied, maar sinds een jaar hebben we onze deuren geopend voor het brede publiek. De Zaag is niet alleen een plek om te dineren, maar ook een belevingseiland met een evenementenlocatie en boutique hotel genaamd Huis van de Kikker, de oude Motorenfabriek van Bolnes, een uitgestrekt wandelgebied en natuurlijk restaurant de Proefstand. Gasten kunnen hier overnachten, dineren, trouwen, feesten, vergaderen, rouwen en tot rust komen.

Het is een inspirerende plek, gelegen tussen natuur en industrie.

Herken jij jezelf hierin?

– Je weet een team van ca. 10 medewerkers aan te sturen en te motiveren;
– Je bent creatief, flexibel en je weet je hoofd koel te houden tijdens hectische momenten;
– Je hebt minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke functie;
– Jij hebt passie voor (natuur)wijnen en vertelt je gasten én je team hier graag meer over;
– Het is een pré als je affiniteit hebt met onze historie.

Cocktails en personeel

Wat kun je van ons verwachten?

Een werkweek van minimaal 4 dagen en een marktconform salaris. Er staat een jong en gemotiveerd team klaar met frisse ideeën en energie op de werkvloer. Elke werkdag een heerlijk staff-diner en na je shift zijn er gezellige borrels, zwempartijtjes of kampvuren. Volop ontwikkelmogelijkheden: elke maand wordt een leermiddag georganiseerd i.s.m. onze leveranciers.

Solliciteren?

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging op een bijzondere plek? Of heb je een vraag over de vacature? Stuur dan een bericht via het veld hiernaast. Myrthe neemt zo snel mogelijk contact met je op. Voor dringende vragen kun je haar ook telefonisch bereiken op +31622273406