evenementen

jouw evenement

Eiland de Zaag is de perfecte evenementenlocatie. Organiseer je een borrel, een walking dinner, een surprise party of een verjaardagsfeest? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Omgeven door de hoge bomen, gelegen aan De Nieuwe Maas en vlakbij de bruisende stad Rotterdam biedt dit eiland alle facetten voor jouw evenement.

Wij denken graag met je mee!

Faciliteiten

josephinezaal

Een ruime en lichte zaal (116m) met uitzicht op het natuurgebied en de Nieuwe Maas. Geschikt voor feestjes, borrels, exposities, filmvertoningen en walking dinners.

locatie en bereikbaarheid

Vlakbij Rotterdam, bereikbaar met zowel de auto als het ov. Neem bijvoorbeeld de watertaxi vanaf Rotterdam naar de Zaag en sta binnen 20 minuten op de Zaag.

eten & drinken

Van 3 tot 7 gangen met borrelhapjes. Met of zonder crémeux? Een zoete versnapering na? We bieden diverse arrangementen aan, geschikt voor elke setting.

inclusief

  1. Prettige en gastvrije service
  2. Groot scherm met hdmi-aansluiting
  3. Gratis parkeergelegenheid
  4. Hotel op locatie
  5. Het mooiste uitzicht van de hele Krimpenerwaard!

onze locaties

Onze ruimtes kunnen op maat worden aangepast voor jouw evenement. Of je nu een borrel organiseert in onze buitenbar of in de Josephinezaal, overnacht in een van onze suites of je gasten verrast met een walking dinner in de Proefstand. Bij ons is het allemaal mogelijk. Kom eens langs en we laten je de mogelijke ruimtes zien!

MEER info? DOWNLOAD ONZE BROCHURE

download

contact

We horen graag van je

Naam *
Gewenste datum
Email *
Telefoonnummer *
Bericht

Adres

Zaag 55

2931 LD

Krimpen aan de Lek

plan je route