wij zijn zaag55

Marike van cappellen

Directeur

Zonder Marike bestond er geen Zaag55. Samen met Leo Jongenotter heeft Marike het concept van Zaag55 ontwikkeld. Marike is een ondernemer met passie voor de zaak en vooral voor het scheppen van kansen voor anderen. Ze staat altijd klaar voor anderen, maar heeft zelf ook een ontzettend creatieve geest.
Myrthe Jongenotter

Myrthe jongenotter

bedrijfsbeheerder

Myrthe, dochter van Leo en Marike, is een bevlogen manager en bezit de nodige horeca ervaring. Ze springt graag in het diepe, heeft een hart van goud en doet er alles aan om een mooi project tot stand te brengen. Nog zo’n bezig bij’tje… Samen met Marike heeft ze de eerste fase van Zaag55 tot stand gebracht. Trots!
Chefkok Lucas Jeffries

lucas jeffries

Chefkok

Zijn droom om een eigen restaurant te openen werd werkelijkheid dankzij de perfecte match met Zaag55. Lucas kookt met liefde voor seizoensgebonden en lokale ingrediënten. Zijn down-to-earth aanpak resulteert in smaakvolle, eenvoudige gerechten van hoge kwaliteit.
Ines de Proefstand

Ines weingarten

restaurantmanager

Voedsel en voeding gaat niet enkel om het eten, vindt Ines. Maar ook om de beleving. Het verbindt mensen. Daarom dompelt Ines zich het liefst onder in de geschiedenis, de culturen, de bereidingswijzen en de smaken van ons eten en neemt de gasten hierin mee.

Simon Zwoverink

Sous Chef

Simon is dit jaar bij de Proefstand gestart als sous chef. We zijn ontzettend blij met Simon als positieve, open en geïnteresseerd persoon. Wanneer Simon niet in de keuken staat is de kans groot dat je hem ziet hardlopen in de Krimpenerwaard, want naast zijn werk bij de Proefstand is hij elke dag sportief bezig!

Henri Lammers

Sales & Banqueting Manager

Henri is onze nieuwste aanwinst in het team. Hij is altijd positief, gaat uitdagingen niet uit de weg, ziet overal kansen tot ontwikkeling en is een echte teamplayer.
Marijn Damsteeg restaurant de Proefstand

Marijn damsteeg

assistent restaurant manager

Op de dag dat Marijn zijn diploma had opgehaald stond hij bij ons op de stoep om te solliciteren. Inmiddels kunnen we niet meer zonder hem. Deze fervente horeca liefhebber gaat het liefst elk restaurantje af waar ze natuurwijn serveren. Een gastheer met veel kennis! En een gezonde dosis humor.

Babet jongenotter

hr-manager

Dochter van Marike en Leo en geboren en getogen op de Zaag. Ze koestert eerlijke en open dialogen met collega’s en ze staat altijd voor je klaar. Met trots bouwt ze mee aan het Zaag55 team. Bovendien organiseert ze de beste teammiddagen. Babet is positief, creatief, een doorzetter en mensgericht.
Henny eiland de Zaag

Henny van valkenburg

alround medewerker

Iemand waar je altijd op kunt bouwen. Stilzitten is niets voor haar. Henny is bevlogen en zorgt ervoor dat al onze gasten een onvergetelijke dag beleven. Daarnaast zorgt ze ervoor dat zowel de Proefstand als het Huis van de Kikker er picobello uitzien, altijd met een lach op haar gezicht.
Mark

Marc Eijking

alround alleskunner

Marc is onze allround alleskunner. Hij houdt van groen en buiten zijn en weet ontzettend veel over de natuur. Drie ochtenden in de week begeleidt hij onze groenploeg (ASVZ). Hij denkt in oplossingen, is altijd positief en enorm handig. Een onmisbare kracht in ons team!

onze waarden

Bolnes Waarden 
Betrokkenheid
Ontvankelijkheid
Leiderschap
Netheid
Eerlijkheid
Service gerichtheid

vacatures

Lijkt het je leuk om in ons team te komen werken?

Bekijk de vacatures