RESTAURANT

DE PROEFSTAND

WELKOM

IJS EN WEDER DIENENDE MENU

driegangen 47,5
viergangen 62
extra gang met kaas 13

wijnarrangement per glas 8,5

alcoholvrije per glas 8,5

jan / feb ingrediënten

appelstroop, atsina, bergamot, bloedsinaasappel, chocolade, chorizo, edelgist, gezouten ricotta, hangop, hert, honingraat, kabeljauw, karwij, kaviaar, kokkels, knolselderij, mandarijn, miso, pastinaak, sudachi, tahoon, zuring

LUNCH

Klik hier voor het lunchmenu

Vinatura

1815BT ALKMAAR

Gespecialiceerd in de import van wijn in zijn puurste vorm, gemaakt met zo min mogelijke interventie in het natuurlijke proces.

wijnkoperij huub oostendorp

2871SC schoonhoven

van perkouwse grond

2825AH Berkenwoude

De duurzame tuinderij, waar Hanneke met liefde groenten en fruit kweekt volgens de principes van permacultuur. Mét voedingsstoffen en zonder bestrijdingsmiddelen of meststoffen.

Heinde en verre

3053JS ROTTERDAM

We only work with traceable organic cacao, sourced directly from the farmers themselves. This ensures the farmers get a fair price and enables them to take care of both their workers and the environment. Grand Cru cacao!

LINDENHOFF

1396JC Baambrugge

Lindenhoff is in 1989 ontstaan vanuit de boerderij van familie Te Voortwis en dat is nog steeds het hart van ons bedrijf. Wat begon als een hobby heeft zich over de afgelopen 30 jaar ontwikkeld tot een professioneel familiebedrijf.

WAARDS KALF

2851ES Haastrecht

Waard betekent ‘uit een geheel door rivieren omgeven stuk land’. En in deze prachtige landelijke waarden geboren kalveren worden door de kalverhouders elke dag opnieuw met veel liefde en passie verzorgd.

Jan DE WAARD VISSERIJ

2941AV Lekkerkerk

Jan is geregistreerd beroepsvisser op de rode Amerikaanse rivierkreeft. Ramona buigt zich vooral over de financiën, regelt de braderieën en andere leuke evenementen waar we komen te staan met onze kramen.

Boerderij van Meijeren

2851EJ Haastrecht

Tante Door is een langzaam groeiend ras. En heeft meer ruimte in de stal dan de reguliere kip. Er zitten er minder per vierkante meter. Door de ramen in de stal heeft de kip een natuurlijk dag- en nachtritme. Wij hebben jaren regulieren kippen gehouden en zijn sinds 2019 over gegaan naar het Tante Door concept. Dit bev

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Wijnpairing restaurant de Proefstand

AAN TAFEL

donderdag – diner vanaf 17:30

vrijdag – borrel 15:00, diner 17:30

zaterdag – lunch 12:00, diner 17:30

zondag – lunch 12:00 tot 17:00