exterieur Proefstand bij avond

Donderdag t/m zaterdag vanaf 18:00 diner.
Zondag geopend vanaf 12:00 voor een heerlijke Family lunch!

vlakbij Rotterdam

Proef natuurinclusief, seizoensgebonden en natuurlijk lekker eten.

zo in de natuur

55

De Kantine

De voormalige Kantine van Bolnes Motorenfabriek is omgetoverd tot een restaurant genaamd: De Proefstand.
De proefstand was vroeger een ruimte in de fabriek waar alle nieuwe Bolnes motoren proefdraaiden. De motoren werden hier uitvoerig en tot in detail getest. In restaurant De Proefstand is het aan u om onze gerechten uitvoerig en tot in detail te proeven!

Machinefabriek-Bolnes

De Kas

Om de historie in ere te houden gaan wij een kweekkas plaatsen op de route naar De Proefstand en de Motorenfabriek. Deze kas komt op de plek waar vroeger de kas van Het Huis van de Kikker stond. Hier groeide groente en fruit voor de familie. In de nieuwe kas moet dat weer gaan gebeuren, maar dan om bezoekers en medewerkers een gezonde hap of drankje uit eigen tuin (kas) te kunnen serveren.

Kas

Lokale producten

Het streven is om in het nieuwe restaurant zo veel mogelijk gebruik te maken van lokale biologische producten hier uit de polder van de Krimpenerwaard. Ons team gaat onder leiding van de chef op zoek naar duurzame samenwerkingen waarmee wij onze gasten kunnen verwennen.

IMG_8269

De Chef

Het eten uit onze keuken wordt seizoensgebonden, lokaal en een vleugje experimenteel. Het beste wat de Krimpenerwaard te bieden heeft, Dutch Cuisine door de ogen van een Australische chef. Lucas Jeffries heeft de wereld bereisd en van overal een stukje inspiratie meegenomen. Daarmee kan hij nieuwe dimensies aan zijn gerechten geven. Klassieke combinaties met een moderne twist.

IMG_0047

Openingstijden

Maandag – gesloten

Dinsdag – gesloten

Woensdag – gesloten

Donderdag – geopend vanaf 18:00

Vrijdag – geopend vanaf 18:00

Zaterdag – geopend vanaf 18:00

Zondag – geopend vanaf 12:00-17:00 voor zoet en borrel

Kaart zaag logo