RESTAURANT
DE PROEFSTAND
het zaag team breidt uit!
We zijn momenteel op zoek naar een 1e medewerker bediening. Zou jij dat kunnen zijn of iemand die je kent???
Zaag 55 is een plek van rust en kalmte waar gasten, bezoekers en medewerkers komen om te genieten van de rust van de natuur, de zorg voor gastvrijheid en elkaars gezelschap.
Met respect voor de geschiedenis en het erfgoed wil Zaag 55 een vruchtbare bodem bieden voor creativiteit, innovatie en ideeën voor een toekomstgerichte gemeenschap.
Een plek voor verbinding
Een plek om te delen
Een plek waar je je thuisvoelt
DINER
Ons menu wordt geïnspireerd op de natuur en de seizoenen. Klassieke gerechten met een twist. We koken simpel en puur. Het menu verandert maandelijks en vaak zelfs dagelijks, afhankelijk van de beste beschikbare producten…
Geniet elke donderdag van een heerlijk à la carte menu, gecombineerd met een ontspannen sfeer. En op de derde donderdag van de maand met live muziek!
Vrijdag en zaterdag diner:
Driegangenmenu 45
Viergangenmenu 59
Extra gang met kaas 11
Wijnmatch per glas 8,5
Alcoholvrije per glas 8,5
OKTOBER ingrediënten
basilicum, dukkah, druif, duindoorn, eekhoorntjesbrood, guanciale, handgedoken coquille, hazelnoot dacquoise, herfsttruffel, kombu, oester, paleta iberico, peer, pompoen, radicchio, ricotta, schapenyoghurt, spruit, dry aged rib eye, walnoot, witte chocolate, zwarte bes
LUNCH
zaterdag en zondag
12:00 tot 15:00
á la carte
het twaalfuurtje 14,5
eggs benedict, garnalen, hollandaise, english muffin 15,5
salade, caesar met kip, spek, oude kaas 13,5
chicken and waffels 13,5
croque ruben, pastrami, kaas, zuurkool 11,5
IJS EN WEDER DIENENDE
driegangenlunch om te delen 45
12:00 tot 16:30
zoet
dame blanche 10,5
kaneelbroodje, roomkaas 7
koffie (of thee) deluxe met petit fours 9
snacks
HK46 oesters 4
bitterbal, mosterd 1,5
kaasbal, truffelhoning 1,5
paleta ibérico bellota 12,5
kazen, honing, gekiemde rogge 13
dit is een voorbeeldmenu;
de ingrediënten kunnen dagelijks veranderen,
afhankelijk van ijs en weder.
Maak Kennis met onze leveranciers
KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?
We zijn momenteel op zoek naar een 1e medewerker bediening. Zou jij dat kunnen zijn of iemand die je kent???
AAN TAFEL
donderdag – diner vanaf 17:30
vrijdag – VRIJMIBO vanaf 15:00, diner 17:30
zaterdag – lunch vanaf 12:00, diner 17:30
zondag – brunch / lunch 12:00 tot 17:00
bij mooi weer is ons terras nu geopend!