vergaderen

in de natuur

jouw vergadering

Of het nu voor een belangrijke vergadering is of een bedrijfsborrel. Een groot feest of een inspirerende heidag. Een walking dinner of een meerdaags event.

We bespreken graag de mogelijkheden.

Faciliteiten

josephinezaal

Een ruime en lichte zaal (116m) met uitzicht op het natuurgebied en de Nieuwe Maas. Geschikt voor o.a. vergaderingen, presentaties, borrels, exposities, filmvertoningen en walking dinners.

locatie en bereikbaarheid

Vlakbij Rotterdam, bereikbaar met zowel de auto als het ov. Neem bijvoorbeeld de watertaxi vanaf Rotterdam naar de Zaag en sta binnen 20 minuten in onze vergaderzaal.

eten & drinken

Van 12-uurtje tot een 4-gangen diner. We bieden diverse arrangementen aan, geschikt voor elke setting. Dineren in restaurant de Proefstand, een borrel in de buitenbar of een tussendoortje tijdens je vergadering.

inclusief

  1. Razendsnelle wifi
  2. Prettige en gastvrije service
  3. Groot scherm met hdmi-aansluiting
  4. Gratis parkeergelegenheid
  5. Het mooiste uitzicht van de hele Krimpenerwaard!

onze historie

Eiland de Zaag is een plek met een verhaal, een plek waar natuur en industrie samenkomen. Vroeger werden hier scheepsmotoren gebouwd in de oude Motorenfabriek. Een paar Bolnes motoren vind je nu nog terug in de Motorenfabriek. Ook werden hier stalen beelden gemaakt. Overal op het eiland vind je deze industriële elementen terug.

En de Kikker? De directeur van de fabriek had een vreemd loopje, ‘zoals een kikker’, volgens voormalige medewerkers. Het Huis van de Kikker is daarom naar hem vernoemd. Nu biedt De Kikker de perfecte plek voor een zakelijk event. Wil je meer weten?

MEER info? DOWNLOAD ONZE BROCHURE

Download
Huis van de Kikker achteraanzicht

contact

We horen graag van je

Naam *
Bedrijfsnaam *
Email *
Telefoonnummer *
Bericht

Adres

Zaag 55

2931 LD

Krimpen aan de Lek

plan je route