Trouwen

in de natuur

een bijzondere plek

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen. Graag nemen wij jullie mee op ons bijzondere eiland De Zaag met haar gastvrijheid en unieke verhaal. Geniet van de rust en romantiek op een prachtige locatie midden in de natuur. Laat je verwonderen door wat eiland de Zaag allemaal te bieden heeft: van een sprookjesachtige ceremonie tot een heerlijk diner, een prachtig feest en overnachten in een luxe (bruids-)suite.

onze historie

Eiland de Zaag is een plek met een verhaal, een plek waar natuur en industrie samenkomen. Vroeger werden hier scheepsmotoren gebouwd in de oude Motorenfabriek. Een paar Bolnes motoren vind je nu nog terug in de Motorenfabriek. Ook werden hier stalen beelden gemaakt. Overal op het eiland vind je deze industriële elementen terug.

En de Kikker? De directeur van de fabriek had een vreemd loopje, ‘zoals een kikker’, volgens voormalige medewerkers. Het Huis van de Kikker is daarom naar hem vernoemd. Nu biedt De Kikker alle ingrediënten voor jouw perfecte bruiloft. Wil je meer weten?

ons verhaal
Trouwen in het Huis van de Kikker

onze locaties

Op de Zaag kan alles op één eiland plaatsvinden. Zowel de ceremonie, receptie, diner, feestavond, als de overnachting zijn bij ons mogelijk.

De huwelijksceremonie kan bij mooi weer plaatsvinden in de tuin of anders in de Josephinezaal. Overnachten kan in één van onze suites. Sluit de dag af met een feestelijk en uitgebreid diner in de Proefstand. Kom eens langs en we laten jullie de ruimtes zien!

MEER info? DOWNLOAD ONZE BROCHURE

Download

een bijzondere plek

contact

We horen graag van je

Naam *
Gewenste trouwdatum
Email *
Telefoonnummer *
Bericht

Adres

Zaag 55

2931 LD

Krimpen aan de Lek

plan je route